De nieuwste Volkswagen Polo BlueMotion is de meest zuinige Volkswagen Polo. Dat komt door de sterke motoren en de cilinderuitschakeling. Door deze intelligente en brandstof besparende technologieën is het gemiddelde verbruik één liter op de dertig kilometer. Daarom is de Polo BlueMotion een van de zuinigste auto’s ter wereld. Er kan op één tank van Amsterdam naar Spanje worden gereden. Het zuinige karakter is ideaal voor zakenmensen die vaak en lang op de weg zitten. Met de Volkswagen Polo BlueMotion hoeft men bij 13.000 autokilometers per jaar maar tien keer per jaar te tanken.

De Stoere Volkswagen Polo BlueMotion is een compacte en veilige auto. Het is een geweldige auto voor naar het werk en als comfortabele tweede auto voor een gezin. Deze Volkswagen Polo BlueMotion is ook voor zakelijke doeleinden eenvoudig en goedkoop te leasen. Men kan eenvoudig een proefrit aanvragen en de auto samenstellen naar eigen wens.

Door het zuinige verbruik van de Volkswagen Polo BlueMotion is er veertien procent bijtelling van toepassing. Deze Volkswagen heeft een zeer hoge restwaarde en er hoeft geen wegenbelasting betaald te worden. De Volkswagen Polo is in 2013 als beste getest door de ANWB in de categorie Compacte auto’s dankzij z’n comfort en veiligheid.

De Volkswagen BlueMotion heeft twee editions. Elk Volkswagen Polo Editions heeft zijn motorinhoud en cruise control. Het sportieve uiterlijk valt op door het interieur en de mooie afwerking.